film-silent-hill-jde-do-finale
Novinka Film Silent Hill jde do finále

Film Silent Hill jde do finále

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

8. 12. 2005 00:00 8

K ladění počítače patří neodmyslitelně i hry. Když dokáže počítač udělat v nějakém syntetickém testu obrovské skóre, je to v podstatě k ničemu. Počítačový průmysl táhnou dopředu jednoznačně hry, a my se brzy dočkáme jedné, které bylo na monitoru už moc těsno. Silent Hill se blíží, a Vy byste na tom mohli ještě vydělat.

Reklama
Film Silent Hill jde do finále
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Když japonský gigant Konami vydal v roce 1999 první díl survivor hororu Silent Hill, ještě nevěděl jakých úspěchů s ním dosáhne. Světlo světa spatřilo už třetí pokračování a do kin přijde za nedlouho film se stejným názvem. Naštěstí se na filmu budou podílet takoví lidé jako třeba Akira Yamaoka (tvůrce hry a soundtracku) nebo Roger Avary (podílel se na scénáři k Pulp Fiction). Příběh filmu bude založen na skutečnostech z prvních tří dílů hry.

Na adrese filmu stačí jen kliknout na Create Poster a zapojit se tak do soutěže. Její náplní je vytvořit plakát pro propagaci filmu. Distributor filmu Sony to nechce zadarmo a za první místo nabízí celkem 2500 dolarů.

Filmy na motivy her se dají jen stěží považovat za kvalitní snímky. Konami ve spolupráci se Sony však dávají tušit kvalitní podívanou. Byla by to vzpruha po Sérii Tomb Raider či filmu Alone in the Dark.

Podle sony, filmpub

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama