finale-souteze-kaspersky-lab-pro-nadejne-it-talenty-probehne-v-praze
Novinka Finále soutěže Kaspersky Lab pro nadějné IT talenty proběhne v Praze

Finále soutěže Kaspersky Lab pro nadějné IT talenty proběhne v Praze

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 8. 2016 08:00

Praha bude hostit příští finále mezinárodní soutěže pro nadané IT absolventy Talent Lab. Soutěž vyhlašuje společnost Kaspersky Lab a je určená pro studenty vysokých škol a mladé profesionály mezi 18 a 30 lety z celého světa. 

Reklama

Soutěž bude mít celkem tři vítěze. Vítěz kategorie „top talent“ obdrží 10 000 doloarů (více než 240 000 Kč) na své další vzdělávání, vítěz kategorie „security talent“ dostane pozvánku na SAS 2017 a Kaspersky Lab mu pokryje veškeré náklady spojené s účastí a vítěz kategorie „creativity talent“ bude mít díky akademické akreditaci příležitost zúčastnit se mezinárodního festivalu Cannes Lions 2017 a Kaspersky Lab mu pokryje náklady na letenky. Všech padesát finalistů získá od Kaspersky Lab a partnerů soutěže Talent Lab nejen mnoho cen a upomínkových předmětů, ale především profesionální vedení od expertů nebo příležitost získat dlouhodobé zaměstnání.

Zájemci ze všech zemí se mohou do soutěže přihlásit pomocí webové stránky academy.kaspersky.com/talentlab do 15. 11. 2016. V období od 15. do 30. 11 2016 bude probíhat online hodnocení přihlášených a 1. 12. 2016 budou oznámena jména finalistů. Nejúspěšnější účastníci budou prezentovat své projekty a soutěžit o hlavní ceny v únoru příštího roku v Praze.

Zdroj: Kaspersky Lab TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama