firefox-home-pro-iphone-4-jiz-brzy
Apple Novinka Firefox Home pro iPhone 4 již brzy

Firefox Home pro iPhone 4 již brzy

Jan Černý

Jan Černý

4. 7. 2010 19:00 2

Mozilla dokončila speciální vylepšení populárního internetového prohlížeče pro mobilní telefony. Hlavní funkcí Firefox Home je synchronizace se stolním počítačem.

Reklama

Internetový prohlížeč Mozilla Firefox patří mezi nejpopulárnější browsery současnosti. Vděčí tomu hlavně díky podpoře všech současných standardů, vysoké bezpečnosti a možnosti rozšíření funkcí pomocí přídavných pluginů. A Jeden takový odeslala minulý týden Mozilla ke schválení společnosti Apple.

Firefox Home je nová aplikace pro iPhone (založená na FirefoxSync), která má za úkol zjednodušit uživatelům práci. Hlavní funkcí je synchronizace vašeho mobilního telefonu s desktopem nebo notebookem, a tak si během odpoledne můžete na novém iPhonu prohlédnout stránky, které jste ráno u snídaně nedočetli. Firefox Home dokáže synchronizovat: historii navštívených adres, záložky a taby. Alternativvně dokáže komunikovat i s Apple Safari. Lze očekávat, že během několika týdnů dojde ke schválení a tuto chytrou nadstavbu si budete moci stáhnout na svůj iPhone, iPod Touch nebo iPad z App Store zcela zdarma.

Zdroj: Mozilla Blog, PC Games Hardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama