firma-monster-vstupuje-na-trh-s-android-tablety-modely-z7-a-z10
Novinka Firma Monster vstupuje na trh s Android tablety, modely Z7 a Z10

Firma Monster vstupuje na trh s Android tablety, modely Z7 a Z10

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 9. 2013 08:00 1

Společnost Monster je známá především svými sluchátky "Beats", nyní se však pokouší prorazit na trhu s tablety a to hned dvěma modely chytrých zařízení, označenými jako Z7 a Z10.  

Reklama

Model Z7, jak je zřejmé z názvu, disponuje 7 palcovým displejem s rozlišením 1280×800 pixelů. Tablet je vybaven nespecifikovaným dual-core procesorem s frekvencí 1,5 GHz. Procesoru vypomáhá 1 GB operačních pamětí. Pro ukládání souborů lze využít 16 GB vnitřní paměť, kterou lze samozřejmě rozšířit pomocí paměťových karet. Na zadní straně zařízení je umístěn 5 megapixelový fotoaparát, zatímco na čelní straně zařízení lze nalézt 2 Mpx webovou kameru. Na tabletu je předinstalován operační systém Android 4.2 Jelly Bean. 

Firma Monster vstupuje na trh s Android tablety, modely Z7 a Z10
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhým novým zařízením je 10 palcový tablet Monster Z10. O tomto tabletu zatím nebyly zveřejněny přesné informace, ale očekává se, že bude k dispozici v různých pestrých barevných provedeních. 

Monster Z7 má doporučenou cenu 149,99 dolarů (2 855 Kč) a již nyní je k dispozici v USA (konkrétně na Walmart). Zatím není známo, kdy bude tablet k dispozici na evropském trhu.  

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama