galaxy-tab-10-1-je-tablet-ktery-se-pokusil-apple-zastavit-tvrdi-reklama
Novinka Galaxy Tab 10.1 je tablet, který se pokusil Apple zastavit, tvrdí reklama

Galaxy Tab 10.1 je tablet, který se pokusil Apple zastavit, tvrdí reklama

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 12. 2011 12:30 8

Jihokorejská firma se rozhodla využít nedávného soudního sporu a na australském trhu prezentuje Galaxy Tab 10.1 jako tablet, který chtěl Apple zastavit.

Reklama

Společnost Samsung Electronics dosáhla nedávno velkého vítězství. Nejvyšší australský soud 9. prosince zrušil s definitivní platností předběžné opatření, které zakazovalo prodej tabletu Galaxy Tab 10.1 na místním trhu.

Asijský výrobce má nyní plné ruce práce s tím, aby tablet naskladnil v dostatečném množství do obchodů a dostatečně se připravil na vánoční nákupní horečku. A tablet propaguje kde se jen dá, tedy například i v místních nejčtenějších novinách, přičemž se snaží využít mediálně známý spor ke svému prospěchu.

V deníku Sun-Herald se nad fotografií tabletu nachází poutavý slogan: „Tablet, který se pokusil Apple zastavit“. Jestli na to spotřebitelé uslyší se dozvíme v lednu, až Samsung zveřejní finanční a prodejní výsledky za 4. čtvrtletí roku 2011.

Apple blokoval prodej konkurenčního zařízení na území Austrálie poměrně dlouho, ale Samsung koncem listopadu nakonec dosáhl zrušení předběžného opatření. Americká firma se poté sice ještě odvolala k Nejvyššímu soudu, ten ale pro nedostatek důkazů nařízení definitivně zrušil.

Galaxy Tab 10.1 je tablet, který se pokusil Apple zastavit, tvrdí reklama
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama