gamdias-apollo-mys-ktera-meni-tvar
Novinka GAMDIAS APOLLO - myš, která mění tvar

GAMDIAS APOLLO - myš, která mění tvar

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

19. 12. 2013 10:00 2

V našich končinách prozatím nepříliš známá společnost GAMDIAS vysílá na český a slovenský trh novou optickou herní myš s názevm APOLLO.

Reklama

Myš je, podle výrobce, díky svému provedení určena všem hráčům, kteří přeferují různé způsoby držení myši. Je totiž vybavena speciální odnímatelnou přední částí, díky níž lze změnit její tvar. Díky tomu je možné myš přizpůsobit pro tři základní způsoby jejího držení, které jsou údajně mezi hráči nečastěji k vidění. Patří mezi ně držení palm, clow a fingertip grip. Česky řečeno se jedná o běžný úchop dlaní, dále o tzv. dráp a o držení pouze konečky prstů. 

GAMDIAS APOLLO - myš, která mění tvar
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi další aktiva myši patří celkem 5 tlačítek, která je možné programovat pomocí programu HERA a která by měla být situována tak, aby byla dobře dostupná a to pro praváky i leváky a ve všech režimech držení. Díky zmíněnému software je možné nastavit požadované vlastnosti a funkce jednotlivých tlačítek do pěti různých profilů. Ty lze ukládat do 64 KB vnitřní paměti myši. Životnost všech tlačítek by měla dosahovat přibližně 10 milionů úhozů. 

GAMDIAS APOLLO - myš, která mění tvar
i Zdroj: PCTuning.cz

 APOLLO je založeno na zmíněném optickém senzoru, který nabídne možnost nastavení rozlišení až 3200 DPI. K dispozici je také možnost nastavení obnovovací frekvence výběrem mezi 125, 250, 500 a 1000 Hz. 

Samotné tělo myši má rozměry 118,6 x 69,8 x 40,3 mm a vede k němu 2 m dlouhý USB kabel. Cena produktu byla stanovena na 899 Kč vč. DPH.

Zdroj: TZ GAMDIAS
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama