gamdias-demeter-laserova-herni-mys-pro-nenarocne-za-par-stovek
Novinka Gamdias Demeter: Laserová herní myš pro nenáročné za pár stovek

Gamdias Demeter: Laserová herní myš pro nenáročné za pár stovek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 2. 2014 13:45 1

Demeter je dalším přírůstkem do portfolia herních myší společnosti Gamdias. Novinka se chlubí pěti programovatelnými tlačítky a podle výrobce je určena hlavně začínajícím hráčům.

Reklama

Stejně jako dříve představené modely myší Gamdias je i model Demeter vybavený vlastní integrovanou pamětí v kapacitě 256 kB pro snadné ukládání nastavení do šesti různých profilů. To umožňuje hráči mít naprogramovaná tlačítka pro každou hru jinak, nebo tyto profily přepínat i během hry při různých situacích. Každému profilu lze přiřadit jinou barvu podsvícení a tak uživatel ihned pozná, který profil je aktivní.

Tlačítko DPI funguje pouze pro přepínání rozlišení laserového sensoru v pěti krocích a to až na hodnotu 3600 dpi. Tyto kroky lze libovolně díky softwaru HERA upravit a hráč tak není nucen přeskakovat rozlišení, která mu nevyhovují. Stejně tak lze nastavit i hodnotu odezvy až na 1000 Hz.

Myš je také vybavena spolehlivými spínači tlačítek s životností deset milionů kliknutí. To lze také sledovat v softwaru HERA, kde mimo počtu kliknutí získáte i přehled o rychlosti nebo vzdálenosti, kterou myš „urazila“.

Díky rozměrům, které jsou 119,3 × 63,5 × 40,3 mm, se myš hodí i pro pařany s menší rukou. Doporučená koncová cena je stanovena na 699 korun s DPH. Na výrobek se vztahuje dvouletá záruční doba.

Gamdias Demeter: Laserová herní myš pro nenáročné za pár stovek
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama