GeForce NOW nyní ve 1440p při 120 FPS i v prohlížeči
i Zdroj: Nvidia
Novinka GeForce NOW nyní ve 1440p při 120 FPS i v prohlížeči

GeForce NOW nyní ve 1440p při 120 FPS i v prohlížeči

David Jiránek

David Jiránek

19. 8. 2022 13:30

Vyšší rozlišení při větší obnovovací frekvenci. GeForce NOW dostává aktualizaci, kde je možné streamovat hry při rozlišení QHD a 120 Hz. Aplikace není potřeba.

Reklama

Příjemná aktualizace pro GeForce NOW umožní hráčům využít velmi oblíbené rozlišení 1440p, které najdeme na celé řadě herních monitorů. V tomto rozlišení hry poběží až na 120 FPS. To vše v rámci předplatného RTX 3080.

GeForce NOW tak mohou plně ocenit i studenti se staršími notebooky nebo využívající sdílené počítače. Výhod členství RTX 3080 si pohodlně mohou užít i v prohlížeči Chrome nebo Edge bez nutnosti instalovat aplikaci. Stačí jen zadat adresu play.geforcenow.com a přihlásit se. Samozřejmě nechybí ani novinky v knihovně služby GeForce NOW.

GeForce NOW nyní ve 1440p při 120 FPS i v prohlížeči
i Zdroj: Nvidia

Knihovna podporovaných titulů čítá již přes 1300 položek a ani tento týden nechybí novinky. Najdeme mezi nimi například dnes vycházející akční RPG Thymesia.

Minulý týden se k GeForce NOW navíc připojil mimo jiné dlouho očekávaný free to play battle royale titul Rumbleverse. Pořídit si nové hry je také od uplynulého týdne jednodušší díky novému tlačítku "Získat". Hráč je po kliknutí na něj přesměrován přímo na stránku příslušného obchodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama