genesis-predstavuje-novou-herni-mys-s-rgb-podsvicenim
Novinka Genesis představuje novou herní myš s RGB podsvícením

Genesis představuje novou herní myš s RGB podsvícením

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 5. 2017 15:30 1

Genesis, známá značka herního vybavení, nabízí mnoho typů počítačových myší. Přesto ale v její nabídce dosud chyběl model s RGB podsvícením. Firma tuto mezeru nyní konečně zaplňuje, když do prodeje uvádí novinku s názvem Xenon 200.

Reklama

Nová myška dostala do vínku hned osm programovatelných tlačítek a navíc také tlačítko „snajperské“, které při stisknutí sníží hodnotu DPI, a hráč tak může v průběhu hry přesněji zamířit.

Xenon 200 používá osvědčený optický snímač Avago 5050, který poskytuje maximální rozlišení až 3 000 dpi. Hráč může přepínat mezi čtyřmi úrovněmi citlivosti pomocí speciálního tlačítka nebo rolovacím tlačítkem. Hodnota snímkování je 1000 Hz, což by mělo zajistit rychlé reakční časy.

Genesis garantuje, že odolnost a konstrukce myši je na vysoké úrovni. Dále se chlubí spínači Huano s životností 10 milionů kliknutí, pogumovanými boky, což by mělo přispět k jistému úchopu a ovládacím softwarem, který umožňují uchovávat makra a editovat profilová nastavení a samozřejmě měnit světelné režimy.

Myš Genesis Xenon 200 je k dostání za doporučenou koncovou cenu 459 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama