GENESIS Toron 301 jsou cenově dostupná herní sluchátka s překvapivým zvukem
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka GENESIS Toron 301 jsou cenově dostupná herní sluchátka s překvapivým zvukem

GENESIS Toron 301 jsou cenově dostupná herní sluchátka s překvapivým zvukem

Komerční sdělení
30. 5. 2024 11:28 1

GENESIS Toron 301 jsou cenově dostupná herní sluchátka určená pro všechny, kdo chtějí okusit skutečné hraní. Díky nízké hmotnosti 230 gramů a 53milimetrovým měničům bude hraní her příjemnější i po delší dobu. Herní sluchátka Genesis Toron 301 nezapřou inspiraci vyšším a úspěšným předchozím modelem Toron 531.

Reklama

erní sluchátka GENESIS Toron 301 jsou dobrou volbou jak pro hráče hledající zábavu v singleplayerových titulech, tak pro milovníky esportových soutěží. Na panelu na mušli je možné měnit hlasitost a díky 53milimetrovým měničům lze detailně určit jednotlivé hudební nástroje u přehrávaných hudebních nahrávek. Stejné detaily poskytují sluchátka při hraní her a umožní identifikovat nepřítele během digitálních potyček. Zvuky, které prozrazují polohu nepřátel, lze snadno lokalizovat a vítězství ve hře bude na dosah.

K pohodlí při hraní přispívá odolný náhlavní rám, z vnitřní strany polstrovaný materiálem příjemným na dotek, a také pohodlné náušníky. Standardní polštářky sluchátek GENESIS Toron 301 lze nahradit hybridními polštářky (EP01) a látkovými polštářky (EP02), které lze zakoupit samostatně.

GENESIS Toron 301 jsou cenově dostupná herní sluchátka s překvapivým zvukem
i Zdroj: PCTuning.cz

Součástí sluchátek je i dynamický mikrofon, jehož polohu lze díky flexibilní konstrukci nastavit. Mikrofon lze od sluchátek zcela odpojit.

Sluchátka GENESIS Toron 301 mají široké možnosti použití. Lze j připojit k telefonu, konzoli nebo jinému zařízení. Podmínkou je konektor 3,5 mm.

Cena a dostupnost

Stereofonní sluchátka Genesis Toron 301 jsou k dostání v provedení bílá nebo černá prostřednictvím vybraných prodejců a resellerů za doporučenou cenu 831 Kč.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama