genius-prinasi-herni-klavesnici-gx-gaming-manticore
Novinka Genius přináší herní klávesnici GX Gaming Manticore

Genius přináší herní klávesnici GX Gaming Manticore

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 8. 2013 16:00 5

Série herních periferií GX Gaming od společnosti Genius byla včera doplněna o vysoce přizpůsobitelnou herní klávesnici Manticore. 

Reklama

Manticore klávesnice se může pochlubit širokou paletou barev podsvícení. Klávesnice může bý podsvícena ve třech samostatných barevných zónách, přičemž každá zóna může být nastavena na jinou barvu. Podsvícení má paletu 16 milionů RGB barev ve čtyřech úrovních intenzity jasu. Podsvícení Manticore si tedy lze nastavit dle hráčových preferencí a vkusu.

Genius přináší herní klávesnici GX Gaming Manticore
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Na levé straně klávesnice je umístěno osm makro kláves. Lze taktéž vybírat ze třech možných nastavení, což hráčům umožní použití až 24 maker. Mezi jednotlivými konfiguracemi se lze přepínat pomocí stisku jedné klávesy. Nová makra můžou být navíc nastavena během hraní (on-the-fly) pomocí tlačítka Master Record. Klávesnice také disponuje vnitřní pamětí o kapacitě 32 kB. Jak už bývá u herních klávesnic zvykem, poskytuje i Manticore možnost stisku až dvaceti kláves zároveň.

Genius přináší herní klávesnici GX Gaming Manticore
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Manticore se taktéž pyšní vysokou rychlostí snímání. Frekvence snímání klávesnice je 1000 Hz při rychlosti odezvy 1 ms. Na spodní straně jsou umístěny gumové chrániče pro lepší stabilitu. Pogumovaná a protiskluzová je i předložka pro položení rukou.

Manticore klávesnice disponuje USB 2.0 kabelem dlouhým 1,8 m a dvouportovým USB hubem, umístěným na zadní stranu.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama