gigabyte-chysta-smrst-pocitacovych-skrini-nabidne-pet-novych-mid-toweru
Novinka Gigabyte chystá smršť počítačových skříní. Nabídne pět nových mid-towerů

Gigabyte chystá smršť počítačových skříní. Nabídne pět nových mid-towerů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 11. 2011 11:00

Půjde o bedny formátu mid-tower s decentním designem, které se od sebe odlišují mírně modifikovanou přední částí. Prodávat se začnou za několik týdnů.

Reklama

Tchajwanská firma Gigabyte Technology, která v minulých dnech představila svůj „3D BIOS“, který nabízí intuitivnější způsob ovládání a správu nastavení základní desky, připravuje také pětici nových počítačových skříní. Do konce roku se v prodeji ukáží modely GZ-ZE1, GZ-ZE2, GZ-ZE3, GZ-ZE4 a GZ-ZE5.

Dle dostupných obrázků a informací půjde o bedny s decentním designem. Pokud máte rádi extravagantní skříně ověšené větráky s LED, u kterých má člověk mnohdy pocit, že každou chvilku musí odletět, obraťte laskavě svůj zrak jinam.

Všechny modely mají plášť z 0,5mm SECC plechu a rozměry 178 × 420 × 377 mm. Přední část poskytne trojici externích 5,25“ pozic pro optické mechaniky. I/O panel obsahuje dva USB 2.0 porty, audiokonektory a tlačítko pro zapnutí/vypnutí počítače.

Průtok vzduchu má na starost jeden 80mm ventilátor, který je umístěný vepředu. Další větrák můžete nainstalovat dozadu pod zdroj. Chlazení napomáhá i perforovaná bočnice s možností instalace dalších dvou kousků.

Gigabyte chystá smršť počítačových skříní. Nabídne pět nových mid-towerů
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama