gigabyte-uvadi-zakladni-desky-serie-a88x
Novinka Gigabyte uvádí základní desky série A88X

Gigabyte uvádí základní desky série A88X

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

19. 8. 2013 08:00

Společnost Gigabyte Technology Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet, oznámila vydání nové série základních desek se socketem FM2+.

Reklama

Tyto desky budou mít podporu připravovaných APU "Kaveri" od AMD. Do desky lze samozřejmě zapojit i stávající procesory s touto paticí a architekturou Richland.

Gigabyte A88X desky disponují řadou užitečných funkcí a technologií. Tato řada zahrnuje také AMD G1-Killer základní desku, G.Sniper A88X, které nabídnou Gigabyte AMP-Up Audio a celou řadu dalších pokročilých zvukových funkcí pro milovníky kvalitního zvuku a hráče PC her. Základní desky této série nabízejí také UEFI DualBIOS, dodávku energie pomocí technologie Digital Power nebo možnost připojení až třech displejů (Triple Display řešení).

Gigabyte uvádí základní desky série A88X
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak jsem zmínil v úvodu novinky, série desek A88X bude mít FM2+ patici s podporou nadcházející AMD Kaveri APU a to při zachování kompatibility pro aktuální APU od AMD. FM2+ APU mají nativní podporu pro 8 GT/s PCI Express 3. generace, stejně jako podporu DirectX 11.1. a podporu zapojení displeje 4K rozlišením při zapojení přes HDMI a DisplayPort.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama