gigabyte-uvede-pretaktovanou-geforce-gtx-560-ti-z-rady-super-overclock
Novinka Gigabyte uvede přetaktovanou GeForce GTX 560 Ti z řady Super Overclock

Gigabyte uvede přetaktovanou GeForce GTX 560 Ti z řady Super Overclock

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 2. 2011 12:45 5

Pro uživatele to znamená jediné, nadstandardní specifikace, efektivní chlazení WindForce 2X a součástky třídy Ultra Durable VGA.

Reklama

Speciální série SOC (Super Overclock) společnosti Gigabyte od nynějška zahrnuje i druhý model postavený na GeForce GTX 560 Ti. Grafika s kódovým označením GV-N560SO-1GI-950 opět nabídne (oproti ref. verzi) vylepšené chlazení, taktéž o něco vyšší frekvence.

Základem jsou nadstandardní specifikace, když GPU pracuje na hodnotě 950 MHz, 384 CUDA procesorů běží na 1900 MHz. Paměťová sběrnice má šířku 256 bitů a je připojena na 1 GB DDR5 paměti s taktem 4580 MHz.

Přepracované PCB (printed circuit board) je ze série Ultra Durable VGA. Chladič WindForce 2X disponuje dvěma ventilátory s náklonem, které foukají od středu na konce karty. Heat-pipe trubičky zde naleznete rovnou čtyři.

Akcelerátor nabízí podporu API DirectX 11, SLI nebo technologie 3D Vision. Na záslepce jsou výstupy DVI a HDMI. V oběhu se tento model objeví pravděpodobně v průběhu března. Cenu zatím neznáme.

Gigabyte uvede přetaktovanou GeForce GTX 560 Ti z řady Super Overclock
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Gigabyte

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama