GPU-Z 2.58.0 právě vyšlo - přidává podporu nových GPU
i Zdroj: Vygenerováno pomocí Copilot AI
Novinka GPU-Z 2.58.0 právě vyšlo - přidává podporu nových GPU

GPU-Z 2.58.0 právě vyšlo - přidává podporu nových GPU

Ondřej Lyko

Ondřej Lyko

5. 4. 2024 18:10

TechPowerUp vydalo novou verzi svého monitorovacího a informačního softwaru GPU-Z pro grafické karty. Přidává podporu Intel Meteor Lake a Radeon RX 7600M.

Reklama

S novými verzemi monitorovacích aplikací se roztrhl pytel. Hned po Intelu a jeho PresentMon 2.0.0 spatřuje světlo světa (obrazovek) nová verze jednoho z nejpopulárnějších softwarů pro zjištění specifikací grafické karty. List novinek nezmiňuje přidání podpory žádných vlajkových lodí mezí grafikami, naopak hovoří o méně známých modelech. Tímto zůstává nástroj GPU-Z stále aktuální. 

Ukázka GPU-Z
i Zdroj: TechPowerUp
Ukázka GPU-Z

Začneme s Intel Meteor Lake, u kterého se nyní budou zobrazovat Arc GPU specifikace. Jde o první verzi nástroje, která podporuje tuto architekturu. Jedná se však ale o předběžnou podporu a tak mohou některé údaje chybět nebo nemusejí být úplné. Dále aktualizace přináší novinku v rodině architektury RDNA3 AMD v podobě mobilního GPU Radeon RX 7600M.

Vlastnící GeForce RTX 3050 se 4GB VRAM nemusejí věšet hlavu, jelikož nástroj a vývojáři tuto kartu právě identifikují. GPU-Z bude také podporovat RTX 3500 ADA a GPU A500. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama