grafiky-geforce-rtx-se-objevi-v-rekordnim-poctu-novych-hernich-notebooku
Novinka Grafiky GeForce RTX se objeví v rekordním počtu nových herních notebooků

Grafiky GeForce RTX se objeví v rekordním počtu nových herních notebooků

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 1. 2019 15:00 5

Společnost Nvidia na veletrhu CES oznámila dostupnost rekordního počtu nových notebooků postavených na grafických kartách s architekturou Turing. Přední světoví výrobci na trh uvedou nové modely, včetně těch nejvýkonnějších, nejtenčích a nejlehčích.

Reklama

Přes 40 nových přenosných počítačů více než 100 různých konfiguracích bude dostupných na konci ledna. „Notebooky jsou nejrychleji se vyvíjející herní platformou a to je teprve začátek,“ řekl Jen-sen Huang, zakladatel a CEO společnosti Nvidia, který představil novou řadu notebooků na veletrhu CES, a dodal: „Přední světový výrobci využívají architektury Turing, aby poskytli zákazníkům maximální výkon v tenkém a elegantním těle produktu, který si hráči mohou vzít všude s sebou.“

Sedmnáct z nových modelů napříč značkami splňuje požadavky designu Max-Q. Ten je zlatým středem mezi maximálním výkonem pro hraní na platformě GeForce a designem o maximální výšce 20 mm, s úzkými rámečky, 144Hz displeji a dobrou výdrží baterie. Řada z nových počítačů využívá také technologii Optimus.

Notebooky s kartami GeForce RTX také nabízí:

* WhisperMode – umožňuje notebookům napájeným z elektrické sítě a využívajícím GeForce Experience tišší chod během hraní díky analýze počtu snímků ve hře a následné optimalizaci grafického nastavení.

* Nvidia Battery Boost – poskytne až dvakrát větší výdrž baterie v aplikaci GeForce Experience.

* Nvidia G-SYNC – u vybraných modelů je k dispozici také technologie synchronizující frekvenci displeje s grafickou kartou pro dosažení plynulého obrazu bez sekání.

Grafiky GeForce RTX se objeví v rekordním počtu nových herních notebooků
i Zdroj: PCTuning.cz

Balíček s Anthem a Battlefield V

Hráči, kteří si zakoupí notebook s RTX 2080, automaticky obdrží hry Anthem a Battlefield V, respektive jednu z těchto her v případě, že zvolí notebook s RTX 2070, nebo RTX 2060. Akce platí pouze po omezenou dobu u vybraných prodejců.

Dostupnost a cena

Notebooky s grafickými kartami GeForce RTX přijdou na trh 29. ledna, a to od výrobců jako jsou Acer, Alienware, Asus, Dell, Gigabyte, HP, Lenovo Legion, MSI, Razer a Samsung. Dostupné budou také v podání lokálních značek Aftershock, CyberPower PC, Hasee, Maingear, Mechrevo, Mouse, Origin PC, PC Specialist, Scan, Schenker, Terrans Force a Thunderobot.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama