grunex-pripravuje-novy-turnaj-v-call-of-duty-4
Novinka Grunex připravuje nový turnaj v Call of Duty 4

Grunex připravuje nový turnaj v Call of Duty 4

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 9. 2010 13:00 6

Akce se uskuteční již 16.10.2010 v pražské herně Battlezone.

Reklama

Herní portál Grunex si po LAN turnajích pro komunitu CoD 2 připravil i něco pro příznivce novějšího dílu Call of Duty 4. Představuje Intel Grunex CoD 4 LAN, na které si může zahrát celkově až 16 týmů. Vítězové si odnesou na lokální poměry luxusní ceny od společnosti Intel! Poslední CoD 4 LAN akce s názvem ASUS Grunex CoD 4 se uskutečnila koncem ledna letošního roku. Po více jak půl roce je tu tedy opět pořádný turnaj s fantastickými cenami a speciálním herním systémem. Grunex počítá dle účasti se třemi variantami turnaje (8, 12 nebo 16 týmů), od které se také odvíjí celková cena výher. Ke každé variantě navíc přidává 5 špičkových procesorů Intel Core i5, což určitě stojí za to si přijít zahrát!

Grunex připravuje nový turnaj v Call of Duty 4
i Zdroj: PCTuning.cz

Celá akce se uskuteční již 16.10.2010, kde jinde než v pražské herně Battlezone! Na všechny účastníky kromě spoustu skvělé zábavy čekají také zákusky 7Days, energetické nápoje Big Shock! a kvalitní štáb GrunexTV! Speciálním překvapením je pak exkluzivní díl reality show Leet z CoD4 komunity. Více informací včetně kompletního výčtu cen naleznete v oficiálním článku turnaje na webu Grunexu.

Grunex připravuje nový turnaj v Call of Duty 4
i Zdroj: PCTuning.cz

Všichni účastníci turnaje se mohou zúčastnit také doprovodné soutěže, jejíž hlavní cenou jsou 2 luxusní trička Intel BMW a dalších 5 cen od společností Big Shock! a 7Days! Staňte se fanoušky Grunexu na FaceBooku a sledujte aktuálně všechno nové info k turnaji!

Zdroj: TZ Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama