gta-5-je-diky-skvelemu-modu-jeste-mnohem-realistictejsi
Novinka GTA 5 je díky skvělému modu ještě mnohem realističtější

GTA 5 je díky skvělému modu ještě mnohem realističtější

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

3. 12. 2015 14:30 5

Každá hra ze série GTA přišla s pokročilým grafickým zpracováním, GTA V z tohoto roku nevyjímaje. Každá z nich se přitom dočkala zajímavých modů, které grafické možnosti původní hry podstatně vylepšily. GTA V nevyjímaje.

Reklama

Častým cílem spousty modderů je přinést do hry větší věrnost grafiky i zpracování. A přesně touto cestou se vydal také nejnovější přírůstek do modů ke GTA V, který nese označení Pinnacle V.

Jak uvedl autor módu Josh Romito, Pinnacle V upravuje většinu aspektů hry a to „s cílem vytvořit co nejrealističtější a zážitek z hraní GTA V“.

Po instalaci modu se tak dočkáte fotorealistických textur ve 4K rozlišení, vylepšeného vzhledu počasí, kolizí, vody, nebo zvýšené saturace barev. Vedle vzhledu se pak dostala i na zlepšení jízdního modelu jednotlivých automobilů.

Vzhledem ke své všestrannosti je Pinnacle of V velmi náročný na výkon vašeho PC. Vedle instalace celého modu, který má velikost 918 MB, jsou naštěstí k dispozici i jeho jednotlivé části. Dílčí prvky si tak můžete užít i na průměrném stroji.

Více informací i mod samotný můžete získat na oficiálních stránkách.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama