hal3000-vybavil-vsechny-sve-pocitacove-sestavy-recovery-oddilem
Novinka HAL3000 vybavil všechny své počítačové sestavy recovery oddílem

HAL3000 vybavil všechny své počítačové sestavy recovery oddílem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 2. 2015 17:00 6

Stal se tak prvním tuzemským výrobcem, který tuto službu nabízí jako standardní součást všech sestav.

Reklama

Již na konci roku byly recovery oddílem vybavené herní počítače pro Mistrovství ČR v počítačových hrách. Nyní jsou recovery oddílem dovybaveny všechny nabízené modely vyrobené v roce 2015 s operačním systémem Windows 8.1. Recovery oddíl umožňuje opravení poškozeného operačního systému se zachováním uživatelských dat, nebo obnovení systému do „továrního nastavení“. Oba způsoby je možné snadno aktivovat přímo v systému Windows, nebo při jeho spuštění, a to bez použití instalačního média v podobě DVD nebo flash disku.

Jedinou výjimkou budou sestavy ze speciálních edic, které budou vybavené systémovým diskem s kapacitou menší než 120 GB. Takovéto sestavy nebudou vybavené recovery oddílem.

S každou sestavou od HAL3000 dostávají zákazníci také servisní službu Bezstarostný servis na 3 roky. Tato služba jim v případě poruchy zaručí rychlou a pohodlnou opravu PC. Stačí jen zavolat na infolinku 844 139 139 a vše ostatní včetně odvozu, opravy a zpětného dovozu na vámi určené místo již zařídí zdarma servisní tým, a to vše do 10 pracovních dní.

HAL3000 vybavil všechny své počítačové sestavy recovery oddílem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Hall3000 TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama