Halloween je tu a s ním další strašidelný výprodej her na GOGu
i Zdroj: GOG
Novinka Halloween je tu a s ním další strašidelný výprodej her na GOGu

Halloween je tu a s ním další strašidelný výprodej her na GOGu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

27. 10. 2023 11:15

To jsou vydlabané dýně, kostlivci, upíři, koláče, cukroví, horory a .. ne, my tu nejsme kvůli těmto nesmyslům, nýbrž abychom opět nasyslili nějaké hry!

Reklama

Jak jsem již mnohokrát opakoval, GOG pořádá výprodej ke každé vhodné příležitosti. A s tou frekvencí se brzy dočkáme toho, že po celý rok bude veškerá nabídka zlevněná a výprodej se bude jmenovat třeba „Každý nový den je svátek“, nebo tak něco. Ale to si jen vymýšlíme. Současný hororový výprodej započal 25.10. a potrvá do 1.11.2023. V nabídce je přes 2400 zlevněných titulů, DLC a extra bonusy nepočítaje. 

Přestože je výprodej vždy (snad) dobrá věc, všiml jsem si, že i GOG už začal zvyšovat ceny. Takový Cyberpunk 2077 byl až do nedávné doby zlevněný vždy na 29.99 EUR, ale nyní je cena 35.99 EUR. To samé legendární Zaklínač 3 GOTY edice, donedávna za 10 éček, nyní za 15. Zdá se, že prověřené a osvědčené pecky se budou prodávat o pár euro dráž pořád stejně jako čerstvé rohlíky a vana pařížského salátu k tomu. Z nově zařazených her na platformu GOG určitě stojí Days Gone za rozumných 16.54 EUR. Taktéž je zlevněna celá série Falloutů, což by mohlo někoho potěšit. Doporučujeme celou nabídku poctivě prošmejdit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama