Halloween je tu a s ním strašidelný výprodej na GOGu a Festival strachu na Steamu
i Zdroj: depositphotos
Novinka Halloween je tu a s ním strašidelný výprodej na GOGu a Festival strachu na Steamu

Halloween je tu a s ním strašidelný výprodej na GOGu a Festival strachu na Steamu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

27. 10. 2022 20:00

Opět je tu ten čas, kdy se navzájem strašíme, děsíme a vyvoláváme duchy. A nebo hrajeme děsivé gamesy a číháme na to, kde jakou další hrůzopařbu zakoupit.

Reklama

Už máte vydlabanou dýni a na dveřích kostlivce, nebo pořád jen ty ve skříni? A držíte spíš Halloween nebo naše Dušičky? Nebo snad El Día de los Muertos? Tak nebo tak, přelom října a listopadu se pojí se záhrobím a takový GOG vždy uspořádá výprodej, abychom v těchto pohnutých dnech mohli dál nerušeně dřepět u monitorů a pařit jako o život. Výprodej začal dnes, tj. 27. října a potrvá do 3. listopadu. Máme tedy týden na to ukořistit vysněné hry a doplnit sbírky za mrzký bakšiš. 

Zlevněno je přes tři tisíce her, takže vymlouvat se na malý výběr neobstojí. Najdete novodobé trháky jako Zaklínač 3 GOTY za 10€ nebo Cyberpunk 2077 za 30€. Nebo chcete vyloženě klasiku? Co takový Deus Ex GOTY za směšných 0.99€? Na výběr je toho opravdu dost. A když už jsme u toho, na Steamu zase probíhá Festival strachu ve dnech 25. října až 1. listopadu. Ten je zaměřen, jak by se dalo čekat, na strašidelné hry. Tady by vás mohl zaujmout třeba Resident Evil Halloween Pack, čtyři díly (RE 2, RE 3, RE 7 a RE Village), za které vypláznete 49.99€ místo původních 140€ za jednotlivé kousky. Je čas se bát!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama