herni-monitor-benq-xl2420g-s-moznosti-prepnuti-do-rezimu-g-sync-dorazi-na-trh-jiz-na-podzim
Novinka Herní monitor BenQ XL2420G s možností přepnutí do režimu G-SYNC dorazí na trh již na podzim

Herní monitor BenQ XL2420G s možností přepnutí do režimu G-SYNC dorazí na trh již na podzim

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

4. 8. 2014 14:00

Firma BenQ dnes představila svůj chystaný herní monitor XL2420G, který nabídne 24" úhlopříčku a podporu technologie NVIDIA G-SYNC. 

Reklama

Na rozdíl od ostatních herních monitorů s podporou G-SYNC nabídne tento monitor hráčům možnost přepínat mezi proprietárním klasickým módem (Classic Mode), který umožňuje přizpůsobitelnost nastavení monitoru dle hraného titulu, a režimem G-SYNC, který využívá technologii NVIDIA G-SYNC s možností synchronizace monitoru s grafickou kartou od NVIDIA. 

Mezi hlavní specifika se kromě 24palcové úhlopříčky řadí také výborná doba odezvy (GtG) 1 ms a obnovovací frekvence nastavitelná pomocí nástroje Refresh Rate Optimization Management. Vybrat si tak budeme moci z frekvencí 100, 120 a 144 Hz. Další specifikace monitoru zatím bohužel známé nejsou. 

Herní monitor BenQ XL2420G s možností přepnutí do režimu G-SYNC dorazí na trh již na podzim
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi další zajímavé technologie, které monitor nabízí, patří například redukce rozmazání pohybu, redukce blikání displeje (flicker-free) a technologie BenQ Low Blue Light, která omezuje intenzitu modré složky světla a snižuje tak únavu očí. Co se vzhledu týče, dočkáme se kombinace sytě červených prvků s černým povrchem. Nechybí samozřejmě ani nastavitelný stojan monitoru. 

Herní monitor BenQ XL2420G bude celosvětově k dostání na podzim letošního roku. Přesné datum vydání však zatím známé není. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama