herni-znacka-alienware-nabidne-ctyri-nove-produkty
Novinka Herní značka Alienware nabídne čtyři nové produkty

Herní značka Alienware nabídne čtyři nové produkty

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 6. 2016 14:00 6

Výrobce herních zařízení Alienware, který spadá pod společnost Dell, nechyběl na hráčském veletrhu E3, pro který si připravil hned čtyři nové herní stroje. Konkrétně zákazníky navnadil na nový herní notebook, kompaktní desktop, midi-tower sestavu a výkonný herní počítač postavený do skříně formátu full-tower.

Reklama

Jako první Alienware láká na nový herní notebook Alienware 13, který byl k vidění už na veletrhu CES. Ten by měl zákazníky zaujmout nejen slušným výkonem, ale především půjde o první herní notebook s OLED displejem s rychlou dobou odezvy okolo 1 ms. Díky tomuto displeji ale dostaneme také kontrastní poměr 100 000:1 a velice živé a věrné barvy. Konkrétní informace o komponentách zatím nemáme, notebook však bude možné doplnit o desktopovou grafiku pomocí Alienware Graphics Amplifier – dokovací stanice pro grafiky za 200 dolarů. 

Herní značka Alienware nabídne čtyři nové produkty
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Kromě notebooků byla k vidění i trojice stolních herních počítačů. Začněme tím nejmenším. Jedná se o model Alpha, který může být vybaven grafickou kartou nVidia GeForce GTX 960 se 4 GB pamětí GDDR5. Pokud fandíte spíše značce AMD, můžete do sestavy zvolit také ekvivalentní Radeon. O něco větším sourozencem modelu Alpha se stane sestava Aurora, která by měla nabídnout možnost výběru z nejnovějších grafických karet nVidia z rodiny Pascal (GTX 1080). Výrobce slibuje, že při volbě dvou grafik (zatím dostupné pouze dvě GTX 980 Ti) sestava zvládne i hraní 12K her. Sestava dále nabídne vodní chlazení, možnost přetaktování pamětí a skříň se snadným přístupem ke komponentám bez nutnosti použití nářadí. K dispozici má také pět pozic pro disky. Ceny tohoto modelu se mohou pohybovat od 800 do téměř 2 000 dolarů (až 48 000 Kč) v základních nabízených konfiguracích. 

Herní značka Alienware nabídne čtyři nové produkty
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Největším přírůstkem do nabídky Alienware se stane model Area-51, jehož komponenty jsou poskládané do nevšedně vyhlížející full-tower skříně. Stejně jako u Aurory máme na výběr z řady konfigurací s procesory Intel Core i7 a nejnovějšími grafikami GeForce. Sestava by si měla hravě poradit i s VR headsety. I zde si lze zvolit dvě grafiky a to včetně modelů GTX 1080. I s jednou touto grafikou však za sestavu dáme 5 800 dolarů (140 000 Kč). 

Herní značka Alienware nabídne čtyři nové produkty
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama