hi-call-bluetooth-rukavice-s-kterymi-muzete-telefonovat
Novinka Hi-Call: Bluetooth rukavice, s kterými můžete telefonovat

Hi-Call: Bluetooth rukavice, s kterými můžete telefonovat

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

2. 9. 2012 06:00 5

Rukavice nejen zahřejí, ale můžete s nimi ovládat telefon, aniž byste je sundali. Co je lepší, můžete dokonce telefonovat a nemusíte ani vyndávat telefon z kapsy.

Reklama

Léto nám pomalu odchází a za pár měsíců tu máme zimu a sníh. S tím nastává běžná otázka. Jak ovládat vaše dotykové hračky venku v mrazu tak, aby vám při psaní SMS nezmrzly prsty? Jednou možností je dotykové pero nebo speciální rukavice. V bavlněných rukavicích má ale telefon tendenci klouzat. Proto firma Hi-Fun přišla s dotykovými rukavicemi, s kterými můžete rovnou i telefonovat.

Hi-Call: Bluetooth rukavice, s kterými můžete telefonovat
i Zdroj: PCTuning.cz

Nad zápěstím je zapošita ovládací elektronika, která v sobě obsahuje baterii, Bluetooth modul, dvě tlačítka a informační diodu. Dioda vás upozorní, zda-li jsou rukavice spárovány s telefonem nebo na příchozí hovor. Vedle ní jsou dvě tlačítka. Zelené pro zvednutí hovoru, červené pro odmítnutí.

Nejzajímavější částí je ale možnost s rukavicemi telefonovat klasickým gestem „zavolej mi“. V malíčku je totiž integrovaný mikrofon a v palci pak malý reproduktor. Zhodnocení použitelnosti nechám na vás, ale je pěkné vidět, že si člověk poradí s každým problémem. Rukavice Hi-Call se začnou prodávat v říjnu za cenu €49 (1 200 Kč).

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama