Hlasování o nejlepších hrách roku 2021 - Hrej Invaze 2021 komunitní část
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Hlasování o nejlepších hrách roku 2021 - Hrej Invaze 2021 komunitní část

Hlasování o nejlepších hrách roku 2021 - Hrej Invaze 2021 komunitní část

Václav Vlček

Václav Vlček

13. 12. 2021 11:00

Naši parťáci z webu hrej.cz rozjíždí velkou anketu o nejlepší tituly roku 2021. Hlasujte pro svoje nejoblíbenější hry ve všech možných i nemožných kategoriích.

Reklama

Prostřednictvím níže přiloženého formuláře se můžete zapojit do hlasování v komunitní části INVAZE 2021, v níž můžete tradičně vybrat ty nejlepší hry v konkrétních žánrech. Pro každou kategorii jsou předpřipraveny možnosti pro odpověď. Pokud byste v nich svého adepta nenašli, můžete využít položky „Jiné”. Nejprve se ale ujistěte, že se hra nenachází v jiné kategorii. Výjimkou je Nejlepší multiplayer, kde se mohou umístit i tituly z jiných sekcí.

Hlasování bude ukončeno závěrem letošního roku, k vyhlášení dojde krátce poté. Pro zapojení do INVAZE je potřeba vlastnit Google účet. Vše probíhá nativně skrze systém formulářů Google, vaše data nebo údaje tedy nejsou nijak ohroženy. 

Generálním partnerem je společnost Lenovo se svými výkonnými notebooky Lenovo Legion. Notebookům z této řady se na Hrej.cz věnovali v dedikovaných recenzích, ať už vás zajímá dostupnější Lenovo Legion 5 Pro nebo nekompromisní Legion 7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama