HONOR rozšiřuje portfolio o bestseller HONOR X8. V prodeji je jen za 4 990 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka HONOR rozšiřuje portfolio o bestseller HONOR X8. V prodeji je jen za 4 990 Kč

HONOR rozšiřuje portfolio o bestseller HONOR X8. V prodeji je jen za 4 990 Kč

Redakce PCT

Redakce PCT

6. 5. 2022 11:30 7

Globální technologická značka HONOR právě dnes startuje předprodej lehkého a tenkého mobilního telefonu HONOR X8 s krásným módním designem. Jde o vůbec první model z řady HONOR X uvedený na světové trhy po osamostatnění společnosti HONOR. Po představení řady HONOR 50 a zcela nové řady HONOR Magic4 to také znamená další rozšíření produktového portfolia společnosti. Smartphone využívá operační systém Android 11 a stejně jako u všech nejnovějších mobilních telefonů HONOR, nechybí ani u nového modelu předinstalované Google služby. HONOR X8 je k dostání u všech českých prodejců za startovací akční cenu 4 990 Kč. Startovací cena platí jen do neděle 15. května 2022.

Reklama

HONOR X8 nabízí řadu inovativních technologických řešení. Tato stylová novinka s ultratenkým a lehkým designem, velkým displejem s minimálními rámečky nabízí výborné schopnosti fotoaparátu a výkon převyšující tuto cenovou kategorii mobilních telefonů. Běží na operačním systému Android 11 s předinstalovanými Google službami. To vše za velmi přátelskou cenu, která je pro předobjednávky snížená na pouhých 4 990 Kč.

„V HONORu jsme se zavázali vytvářet silná a inovativní technologická řešení dostupná všem našim zákazníkům po celém světě. Věříme, že i HONOR X8 tento závazek naplňuje,“ uvedl George Zhao, CEO HONOR Device Co, Ltd. A dodává: „HONOR X8 je vybaven novou mobilní platformou Qualcomm Snapdragon 680, který posouvá vlastnosti mobilních telefonů na další úroveň, včetně špičkové foto výbavy.“  

Povedený design v tenkém a lehkém těle

Elegantní a stylový HONOR X8 zaujme velmi tenkým a lehkým tělem o tloušťce 7,45 mm a hmotnosti pouhých 177 g. Díky zaobleným hranám HONOR X8 pohodlně padne do ruky a bez problémů se vejde i do kapsy nebo malé kabelky.

Velmi úzké rámečky a 6,7“ HONOR FullView displej

Díky velmi úzkým rámečkům je poměr obrazovky k tělu 93,6 %. Tato hodnota je nejvyšší mezi tradičními smartphony v této kategorii. Užijete si tak opravdový zážitek ze sledování videí, hraní her nebo jakéhokoli online obsahu. Levý a pravý rámeček smartphonu HONOR X8 měří pouze 1,1 mm, zatímco horní rámeček je tenký 1,15 mm.

6,7“ HONOR FullView displej s rozlišením Full HD+ (2388x1080) zajistí vysoký jas a věrné barvy. HONOR X8 využívá pokročilé funkce ochrany očí, jako jsou certifikace TÜV Rheinland Low Blue Light, režim eBook nebo tmavý režim. Čtení nebo prohlížení stránek i po delší době nebo v hůře osvětleném prostředí neunaví vaše oči.

HONOR rozšiřuje portfolio o bestseller HONOR X8. V prodeji je jen za 4 990 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Čtyřnásobný fotoaparát

HONOR X8 přináší výjimečné fotografické zážitky díky čtveřici fotoaparátů. Primární 64Mpx hlavní objektiv doplňují 5Mpx širokoúhlý snímač, 2Mpx makrofotoaparát a 2Mpx bokeh kamera.

Fotoaparát s rozlišením 64 Mpx je vhodný pro začínající fotografy a tvůrce, kteří rádi fotí na cestách a zaznamenávají výjimečné okamžiky s rodinou a přáteli. Širokoúhlý 5Mpx fotoaparát se zorným úhlem 120o a clonou f/2,2 umožňuje uživatelům pohodlně zachytit scény krajiny nebo partu přátel v jednom záběru.

Výkon díky Snapdragonu 680 a HONOR RAM Turbo

Srdcem telefonu je 6nm procesor Qualcomm Snapdragon 680, který má vysoký výkon a zároveň je velmi energeticky efektivní.

Ve výbavě HONOR X8 nechybí také technologie HONOR RAM Turbo (6 GB + 2 GB), která přesouvá část paměti flash ROM do paměti RAM, což znamená, že 6 GB RAM lze zvětšit na 8 GB RAM. Tato technologie rozšiřuje paměť RAM tím, že komprimuje aplikace a zabraňuje jejich ukončování na pozadí.  Díky tomu mohou uživatelé např. přijmout hovor nebo napsat zprávu a pak se opět vrátit k aplikaci přesně tam, kde skončili.

Bezproblémová výdrž baterie a 22,5W rychlé nabíjení

HONOR X8 obsahuje baterii s kapacitou 4000 mAh, která zaručuje dlouhou výdrž. V praxi to znamená až 13 hodin sledování videí na YouTube, 19 hodin surfování po internetu nebo 9,3 hodiny hraní her. Díky 22,5W rychlému nabíjení HONOR stačí jen 10 minut k tomu, abyste mohli 3 hodiny přehrávat online videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama