Hororový výprodej na GOGu – je libo se trochu vyděsit?
i Zdroj: Frictional Games
Novinka Hororový výprodej na GOGu – je libo se trochu vyděsit?

Hororový výprodej na GOGu – je libo se trochu vyděsit?

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

24. 1. 2024 19:55

Hurá, další výprodej a možnost vyhodit peníze oknem. A ještě přitom dostat infarkt, protože některé hororové kousky vás pořádně vyděsí a zjistíte, že podvázané nohavice nebyl tak špatný nápad.

Reklama

Jak známo, GOG je herní platforma, která výprodeji nešetří. Naopak hráči ušetří slušné prachy, nakupují-li v takových tematických slevách. Nyní probíhá sleva na strašidelné hry a vězte, že rozhodně je z čeho vybírat. Výprodej potrvá ještě dva dny, tak neváhejte a prolezte zlevněné tituly. Celkem jich je 406, včetně DLC a extra bonusů. Samotných her jsou více než tři stovky a to je zásobárna děsu na dlouhé roky. 

A vím o čem mluvím, protože takový podmořský survival horor SOMA je bezútěšný a nervy drásající zážitek. Pokud nemáte nervy z ocele a běžně nechodíte spát na hřbitov, zřejmě tuhle hru nedohrajete na jeden zátah. Další tutovkou je série Amnesia. Dodnes si pamatuji, kterak mi díl The Dark Descent dával zabrat a že mám horory rád. Nebo snad psychedelický výlet do světa mrtvých v klasice Shadow Man Remastered? Tahle hra mě při vydání kdysi dávno strašila ve snech, hrál jsem ji snad tři týdny (bez návodu) a nakonec jsem zakysl, patrně díky bugu a hru nepokořil. Musím dodat, že jsem už nikdy nenašel odvahu zkusit to znovu. Třeba budete mít víc umu a štěstí. Tak směle do světa strachu, děsu a temnoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama