htc-chysta-dalsi-akci-smartphone-evo-3d-za-7500-korun-uz-v-patek-prijdete
Novinka HTC chystá další akci. Smartphone Evo 3D za 7500 korun. Už v pátek. Přijdete?

HTC chystá další akci. Smartphone Evo 3D za 7500 korun. Už v pátek. Přijdete?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 8. 2011 12:30 24

Známý výrobce si pro své věrné připravil další speciální akci. Tentokrát si prvních 100 zájemců odnese smartphone s 3D displejem za 7500 Kč.

Reklama

České zastoupení společnosti HTC si na pátek 5.8. připravilo akci pro zájemce o nový smartphone HTC Evo 3D. Prvních 100 zájemců, kteří se dostaví před značkovou prodejnu v ulici Na Poříčí 26, si tento smartphone odnese domů za 7500 korun. Něco málo pro to ale budou muset udělat. Je nutné přijít s brýlemi, které budou ve firemních barvách tchajwanského výrobce.

Dá se očekávat, že se před prodejnou strhne znovu davové šílenství. Naposledy HTC nabízelo se slevou model Sensation. Někteří zájemci o slevu čekali ve frontě i dva dny. Tentokráte prý bude o něco málo tepleji. Přesto doporučujeme, abyste se teple oblékli.

Základem telefonu Evo 3D je čipová sada Qualcomm s dvojicí 1,2GHz jader a výkonným grafickým čipem Adreno 220. Operační paměť má rovný jeden gigabajt. Hlavním tahákem je ale 4,3“ displej s qHD rozlišením, který je schopný zobrazit obraz s trojrozměrným efektem bez potřeby speciálních 3D brýlí.

Videa lze nahrávat ve Full HD, v 3D režimu v rozlišení 1 280 × 720 pixelů. Na zadní straně je umístěna dvojice kamer umožňující pořizovat 3D fotografie. V diskuzi nám nezapomeňte dát vědět, zda se pro telefon chystáte a také co si o podobných akcích myslíte.

HTC chystá další akci. Smartphone Evo 3D za 7500 korun. Už v pátek. Přijdete?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: HTC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama