htc-nabizi-v-akci-half-life-alyx-ke-kazdemu-vive-pro-full-kit
Novinka HTC nabízí v akci Half-Life: Alyx ke každému Vive Pro Full Kit

HTC nabízí v akci Half-Life: Alyx ke každému Vive Pro Full Kit

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 5. 2020 08:30 1

Společnost HTC dnes oznámila, že od 11. května do 25. května bude k headsetu Vive Pro Full Kit přikládat kód ke stažení žádaného titulu Half-Life: Alyx. Příznivci virtuální reality tak získají kromě dvouměsíčního předplatného ve službě Viveport Infinity zdarma další bonusový titul.

Reklama

HTC Vive Pro je jedním z nejpopulárnějších headsetů. Nabízí precizní snímání pohybu, vysoké rozlišení displejů i perfektní zobrazení barev. Příkladně zpracovaná ergonomie pak dbá na pohodlí i při hodinových VR zážitcích. Nejnáročnější hráči ocení možnost propojení s bezdrátovým adaptérem Vive Wireless. Snadno se tak bez kompromisů zbaví kabelu, který je svazoval s PC. Nechybí ani podpora libovolného příslušenství systému Steam VR, jako je například virtuální pero Logitech VR Ink.

„HTC Vive Pro své majitele odjakživa těšil perfektní ergonomií a skvělým obrazem. Jeho spojení s Half-Life: Alyx je tak dalším krokem v naší snaze nabídnout fanouškům ty nejvíce pohlcující zážitky,“ uvedl generální ředitel HTC Vive pro Evropu Graham Wheeler.

HTC nabízí v akci Half-Life: Alyx ke každému Vive Pro Full Kit
i Zdroj: PCTuning.cz

HTC Vive Pro Full Kit je dostupný na stránkách vive.com v e-shopu alza.cz a u vybraných partnerů. Pro více informací navštivte adresu: https://www.vive.com/eu/product/vive-pro-full-kit/.

zdroj: HTC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama