htc-spustilo-black-friday-slevy-v-obchode-viveport-a-predstavilo-i-nove-tituly
Novinka HTC spustilo Black Friday slevy v obchodě Viveport a představilo i nové tituly

HTC spustilo Black Friday slevy v obchodě Viveport a představilo i nové tituly

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 11. 2019 19:00

Společnost HTC Vive spustila slevové akce k příležitosti Black Friday v obchodě Viveport. Navíc byl zveřejněn i seznam posledních novinek, které se objevily v nabídce jedinečné služby předplatného pro VR Viveport Infinity.

Reklama

V rámci Black Friday obchod snižuje cenu předplatného z 399 Kč měsíčně či 2 999 Kč ročně na pouhých 149 Kč měsíčně, respektive 1 788 Kč za roční předplatné. Zákazníci tak získají za výhodnou cenu neomezený přístup k více než 800 aplikacím a hrám pro virtuální realitu.

Nově mezi nimi naleznou mimo jiné i zábavnou hudebně-akční hru Pistol Whip, očekávané herní zpracování seriálu Doctor Who, které vzniklo ve spolupráci s BBC a v neposlední řadě úžasný zážitek Mona Lisa: Beyond The Glass. Z dlouhodobě oblíbených titulů nelze opomenout známé Superhot VR, Arizona Sunshine a jednu z nejoblíbenějších akčních stříleček Sairento VR. Navíc předplatné přináší i množství omezených slevových akcí a dárků ve formě placených titulů zdarma.

Nabídka platí do 1. prosince 2019 nejen pro uživatele headsetů HTC Vive, ale také pro majitele zařízení Oculus Rift, Valve Index i pro platformu Windows Mixed Reality.

HTC spustilo Black Friday slevy v obchodě Viveport a představilo i nové tituly
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama