htc-titan-nejlepsi-windows-phone-se-zacal-prodavat-v-usa
Novinka HTC Titan: nejlepší Windows Phone se začal prodávat v USA

HTC Titan: nejlepší Windows Phone se začal prodávat v USA

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 11. 2011 11:15 10

Smartphone s operačním systémem Windows Phone 7.5 nabízí obří dotykový displej o úhlopříčce 4,7 palců. O svižný chod aplikací se stará jednojádrový procesor s taktem 1,5 GHz.

Reklama

V Evropě se prodává zhruba měsíc, ale na trh ve Spojených státech amerických se dostal až nyní. Mluvíme o smartphonu HTC Titan, který se řadí k nejvýkonnějším zařízením platformy Windows Phone 7.

Jako první ho za velkou louží začal prodávat operátor AT&T. Při podpisu smlouvy na dva roky ho dostanete za 200 dolarů. Ve volném prodeji přijde na 550 dolarů.

Tohle obří Mango vyniká zejména svým displejem o úhlopříčce 4,7 palců. Rozlišení je stále WVGA 800 × 480 pixelů. Operační systém Windows Phone 7 je rychlý už na první generaci telefonů. Ovšem na Titanu, který disponuje 1,5GHz procesorem MSM8255 od Qualcommu, doslova letí.

I přes velké rozměry 130,6 × 70,6 × 9,9 milimetrů si telefon zachoval vcelku rozumnou hmotnost 160 gramů. Na zadní straně se nachází fotoaparát s rozlišením 8 Mpx. Někdo na Tchajwanu se ale zřejmě rozpomněl na růžové období, protože podle některých recenzí mnoho snímků trpí růžovým nádechem. Titán v sobě HTC zkrátka nezapře.

V České republice se dá tento dobře vybavený smartphone sehnat za cenu kolem 12 500 korun včetně DPH. I přes některé nedostatky jde o nejlepší zařízení s Windows Phone 7.

HTC Titan: nejlepší Windows Phone se začal prodávat v USA
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama