humble-bundle-vyborne-akcni-hry-borderlands-za-cenu-kterou-si-urcite-sami
Novinka Humble Bundle: Výborné akční hry Borderlands za cenu, kterou si určíte sami!

Humble Bundle: Výborné akční hry Borderlands za cenu, kterou si určíte sami!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

25. 6. 2015 11:15 6

Charitativní organizace Humble Bundle nabízí na svých stránkách další poklady! Jedná se o výbornou sérii FPS her s názvem Borderlands. První díl Borderlands včetně add-onu Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned, Borderlands: Mad Moxxi's Underdome Riot a Borderlands: The Secret Armory of General Knoxx přitom můžete koupit pouze za dolar!

Reklama

Druhý díl Borderlands včetně add-onů Borderlands 2: Psycho Pack, Borderlands 2: Mechromancer Pack, Borderlands 2: Creature Slaughterdome a kupónu na 75% slevu na Borderlands: The Pre-Sequel v Humble Bundle Storu pak koupíte za cenu vyšší, než je průměrně zaplacená částka na jednoho zákazníka. Aktuálně to činí 6,31 dolarů, což je taktéž velmi pěkné.

Humble Bundle: Výborné akční hry Borderlands za cenu, kterou si určíte sami!
i Zdroj: PCTuning.cz

A nakonec třetí nabídka. Ta zahrnuje všechny položky zmíněné výše plus navíc add-on Borderlands 2: Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, add-on Borderlands 2: Headhunter 5: Son of Crawmerax, season pass k Borderlands 2 a kupón na 25% slevu v obchodě 2K Store. Tento naditý balíček vás vyjde na 15 a více dolarů.

Aktuální Humble Borderlands Bundle potrvá následujících 12 dní. Více informací o jednotlivých hrách najdete na stránkách Humble Bundle. A nezapomeňte – část výtěžku z tohoto balíčku jako obvykle poputuje na charitu, proto není třeba šetřit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama