HyperX Pulsefire Haste - herní myš na dietě
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek HyperX Pulsefire Haste - herní myš na dietě

HyperX Pulsefire Haste - herní myš na dietě | Kapitola 4

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

8. 1. 2021 03:00 19

Seznam kapitol

1. Úvod, balení, specifikace 2. Design, tlačítka, ergonomie 3. Senzor a software 4. Závěr

Dneska je v módě být šlank jak plaňka do plotu. Tedy, tlustí říkají, že i být tlustý je ok, ale my, co nerozšlápneme váhu, víme svoje. Haste je model herní myši, který prodělal zeštíhlující kúru a na stole pod rukou pařana létá téměř bez námahy. Vyplatí se vyměnit staré těžké váhy za moderní štíhlé fitnesky? Uvidíme.

Reklama

Závěr

Myš HyperX Pulsefire Haste mě příjemně překvapila. Ona v podstatě není ničím výjimečná, děravých myší se prodávají už dávno vagóny, ale jak jsem na sebe práskl, testuji takový instrument poprvé, a tak je to něco nového. Z mého pohledu to při těch 59 gramech myší hmotnosti frčí jako ďas. Už žádné unavené pracky z posunování těžkotonážní obludy, nýbrž svěží lehké doteky jak chmýří pampelišky. To se mi líbí. Design je univerzální na obě ruce i když tlačítka jsou pouze z jednoho boku. Podsvícené je pouze kolečko, aby se neřeklo. Zpracování je bezchybné a ještě lze potunit o gumové gripy - na to ale teda volejte známému hodináři, nalepení je díky hexaďourám na moje ruce moc precizní prácička. Hlavní tlačítka mají prachu odolné spínače, což se při té vzdušnosti hodí. Pokud máte u PC uhelné doly, jistě to oceníte. Senzor Pixart 3335 se nenechal zaskočit ve hrách ani testech, neustřeluje, nelaguje, drží stopu jak český fousek a tak je dobrým služebníkem.

HyperX Pulsefire Haste - herní myš na dietě
i Zdroj: PCTuning.cz

V podstatě jediné, co trochu kazí dojem, je ten vyhublý kabel. Chápu, že je taky co nejvíce odlehčený a maximálně tvárný, ale opravdu vypadá jak ta nejlevnější tkanička do padělané conversky z pakistánské tržnice. Jiné věci, na které bych mohl nadávat, jsem nenašel. Někomu se může zdát 6 tlačítek málo, já říkám, že to k životu moderního hráče stačí. I ten univerzální tvar myši dobře padne do ruky, takže taky richtig. Možná snad, že v 3D akcích nemám takovou jistotu, jako s plnotlustou myší, ale to je patrně zvykem a skillem‚ ten můj je na bídné úrovni.

Doporučenou cenu jsem bral ze zahraničních stránek, v ČR tuto myš nabízí zatím jediný obchod za více než 3600 Kč a to je samozřejmě nesmysl. Cenovka kolem 50 dolarů, tedy něco kolem 1490 korun, vypadá lépe, ale dle mého by mohla být nižší. Koupíte (až bude skladem) třeba na czc.cz

HyperX Pulsefire Haste - herní myš na dietě
i Zdroj: PCTuning.cz

Za poskytnutí myši k testu děkujeme společnosti Kingston HyperX.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama