hyperx-pulsefire-haste-je-derovana-herni-mys-se-symetrickym-telem
Novinka HyperX Pulsefire Haste je děrovaná herní myš se symetrickým tělem

HyperX Pulsefire Haste je děrovaná herní myš se symetrickým tělem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 10. 2020 20:00

HyperX uvádí novou herní myš Pulsefire Haste. Dle výrobce byla navržena přesně pro hráče, kteří vyžadují ultra-lehkou myš na doplnění jejich herního stylu, navíc s maximální pohodlností a přesností.

Reklama

Pulsefire Haste s hmotností pouze 59 gramů je vybavená spínači TTC Golden Micro Dustproof, které by měly vydržet až 60 milionů kliknutí. Všech šest tlačítek je programovatelných a uživatelské nastavení je uloženo přímo v myší.

K nastavení je zapotřebí program HyperX NGENUITY, kde lze nastavovat vlastní hodnoty DPI, RGB podsvícení, přiřazení tlačítek a nahrávání makra.

Myš má přednastavené hodnoty DPI na 400, 800, 1600 a 3200 DPI. Pro snímání pohybu používá senzor Pixart 3335 a umožňuje upravit DPI až do 16 000.

Pulsefire Haste je na kluzné ploše vybavena virgin-grade PTFE skejty s minimálním třením, aby hráče nic nebrzdilo. USB kabel má speciální oplet z paracordu označovaný jako HyperFlex, který zmenšuje tření na podložce a snížuje zadrhávání. Ideálně tak doplňuje ultra-lehký design.

HyperX Pulsefire Haste je děrovaná herní myš se symetrickým tělem
i Zdroj: PCTuning.cz

V balení Pulsefire Haste také hráči naleznou nalepovací gumové gripy pro lepší úchop. Ty mohou nalepit na obě strany a na obě hlavní tlačítka, aby dosáhli pevného a neklouzavého úchopu. HyperX dodává také náhradní kluzné skejty pro náruživé hráče, kteří myš používají častěji a více, a kde hrozí rychlejší opotřebení.

Dostupnost

Myš HyperX Pulsefire Haste je dostupná pouze přes HyperX Online obchod, který nově funguje i pro Českou republiku. Později bude dostupná i přes síť partnerských prodejců. Cena pro evropský trh činí 60 eur. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama