HyperX ukázalo 4K webkameru a audio mixér pro hráče
i Zdroj: HyperX
Novinka HyperX ukázalo 4K webkameru a audio mixér pro hráče

HyperX ukázalo 4K webkameru a audio mixér pro hráče

David Jiránek

David Jiránek

5. 10. 2023 21:10

HyperX se stále více zaměřuje na profesionálnější uživatele a streamery. Dokazuje to například nedávné vydání XLR mikrofonu ProCast. Právě ten doplní většina nového příslušenství v podobě ramene a audio mixéru. K dostání je také 4K webkamera.

Reklama

HyperX Caster je nové rameno využívající ve svém nitru snadno nastavitelné pružiny. K jejich úpravě není potřeba žádných nástrojů. O uchycení mikrofonu se postará jeden ze trojice přibalených závitů o velikosti 1/4", 3/8" a 5/8". Namontovat můžete samozřejmě i webkameru. Základna umožňuje rotaci o 360° a v ramenech nalezneme výřez pro kabeláž. Konstrukce je z odolného, avšak pevného a lehkého hliníku. Cenu HyperX stanovilo na 120 dolarů, v přepočtu 2 800 korun. Prodej začne až v únoru příštího roku.

K mikrofonu se váže také HyperX Audio Mixer podporující 24bit / 96 kHz audio a jeho přímé monitorování. Zapojit můžete XLR zdroj, například ProCast mikrofon. Ovládání mixeru se nese v jednodušším duchu, aby vyhovělo hráčům a streamerům. Nalezneme zde několik otočných a posuvných tlačítek. Nechybí rychlé vypnutí mikrofonu nebo reproduktorů. Cena byla stanovena na 179 dolarů, tedy okolo 4 000 korun a prodej začne v prvním čtvrtletí příštího roku.

HyperX ukázalo 4K webkameru a audio mixér pro hráče
i Zdroj: HyperX

Jako poslední si HyperX připravilo novou webkameru s rozlišením videa až 4K při 30 FPS. Senzor Sony Stravis IMX415 o rozlišení 8 MPx má úhel záběru 90°. HyperX zvolilo soustavu čoček 5G2P a hliníkové tělo. K dispozici bude magnetická krytka pro snadné zakrytí kamery. Ovládání kamery probíhá skrze software NGENUITY. Cena kamery HyperX Vision S by měla být 199 dolarů, tedy přibližně 4 600 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama