iiyama-uvede-na-trh-herni-monitor-gb2488hsu-ze-serie-prolite
Novinka Iiyama uvede na trh herní monitor GB2488HSU ze série ProLite

Iiyama uvede na trh herní monitor GB2488HSU ze série ProLite

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

28. 2. 2014 11:00

Japonský výrobce zobrazovacích zařízení a počítačových sestav, společnost Iiyama oznámila brzké vydání svého nového 24palcového herního monitoru s označením GB2488HSU.

Reklama

Jedná se o 24palcový monitor s rozlišením Full HD, TN panelem a LED podsvícením. GB2488HSU je speciálně navržený pro hráče, o čemž svědčí především doba odezvy 1 ms a solidní obnovovací frekvence, která dosahuje hodnoty 144 Hz. Díky těmto dvěma parametrům by měl monitor nabídnout rychlý, plynulý a přesný přechod mezi jednotlivými snímky ve hře a současně snižovat tvorbu duchů. Díky vysoké obnovovací frekvenci nabídne monitor dobrou snímkovou frekvenci a poskytuje plynulejší zobrazování animací. 

Iiyama uvede na trh herní monitor GB2488HSU ze série ProLite
i Zdroj: PCTuning.cz

Jelikož se jedná o herní monitor, dočkáme se také široké škály možností nastavení, které by měly zpříjemnit herní zážitek. Nastavovat lze například jas a tmavé odstíny zobrazovaného obsahu pomocí tzv. Black Tuner nastavení. To umožní autentické zobrazení tmavých scén ve hře. Veškerá nastavení lze uložit do třech uživatelských profilů. Kromě toho se dočkáme pěti přednastavených režimů pro různé účely, mezi které patří standardní režim, mód pro sportovní hry, FPS hry, strategie a pro zobrazení textu. 

Mezi další výhody monitoru patří stojan, který lze otočit a který je výškově nastavitelný s rozsahem až 13 cm. Monitor je možné s PC propojit pomocí jednoho portu DL-DVI, dvou portů HDMI a rozhraní DisplayPort. Nechybí ani USB hub se dvěma porty USB, pomocí něhož lze k monitoru připojovat herní periferie. Kromě toho má v sobě monitor vestavěné také stereo reproduktory.   

Monitor Iiyama ProLite GB2488HSU by měl dorazit na evropský trh už 13. března za cenu pohybující se kolem 319 Euro vč. DPH, což je přibližně 8 700 Kč.

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama