iphone-je-telefon-pro-starsi-lidi-tvrdi-sef-htc
Apple Novinka „iPhone je telefon pro starší lidi,“ tvrdí šéf HTC

„iPhone je telefon pro starší lidi,“ tvrdí šéf HTC

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 9. 2011 14:30 23

Přestože je iPhone 4 nejprodávanějším telefonem ve Spojených státech, vedení HTC přišlo s tvrzením, že si jej kupují hlavně starší lidé. Mladší generace prý dává přednost konkurenci.

Reklama

Na konferenci Mobile Future Forward, která se minulý týden uskutečnila v americkém Seattlu, se prezident společnosti HTC – Martin Fichter, rozpovídal na téma iPhone a Windows Phone 7.

Před posluchači uvedl: „Apple inovuje, Samsung inovuje a my také inovujeme. Všichni inovují. A všichni hledají cesty, jak oslovit koncové zákazníky. Nedávno jsem vezl svou dceru do školy a při té příležitosti jsem hovořil s několika jejími spolužáky. Nikdo z nich nepoužíval iPhone, což je velmi zajímavé. Jeden ze spolužáků mi řekl: „Můj otec má iPhone a proto ho já nemám“. Mladší lidé mají mnohem častěji chytré telefony od HTC, od Samsungu, ale i některých méně známých čínských výrobců, např. od ZTE. Ano, lidé používají iPhone, nicméně se zdá, že pro mladší generace už není tolik atraktivní“.

Co se týče platformy Windows Phone 7, tak uvedl, že ačkoli je s aktualizací Mango spokojený, čeká na Microsoft ještě hodně práce.

„iPhone je telefon pro starší lidi,“ tvrdí šéf HTC
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Kitguru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama