iphone-killer-se-jmenuje-samsung-galaxy-s-iii
Novinka iPhone killer se jmenuje Samsung Galaxy S III

iPhone killer se jmenuje Samsung Galaxy S III

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

20. 5. 2012 10:00 39

 iPhone není mrtvý, jeho prodeje jsou pořád vysoké. Vyrostl mu ale zdatný konkurent a už to je zaznamenání hodný okamžik.

Reklama

Na trhu jsou doslova desítky telefonů, mezi kterými lidé tápou. Samsungu se ale podařilo vyvolat v zákaznících o jeho telefon obrovský zájem. Můžete namítat, že vypadá tak trochu jako iPhone, ale právě nový iPhone ho bude tak trochu kopírovat větším displejem. Podle anonymního zdroje se podařilo předobjednat už 9 milionů kusů Samsungu Galaxy S3.

iPhone killer se jmenuje Samsung Galaxy S III
i Zdroj: PCTuning.cz

Galaxy S III má 4,8" velký AMOLED displej s rozlišením 1280 x 720. S tloušťkou 8,6 mm přitom váží jen 133 g. V útrobách SGS3 je 32 nm SoC Exynos 4. Jeho CPU část je zastoupena čtyřjádrovým ARM Cortex-A9 s frekvencí 1,4 GHz a GPU je Mali 400 MP4 (OpenGL ES 1.1 a 2.0, OpenVG 1.1).

Podle informací které firma nepotvrdila, se 9 milionů kusů předobjednaných telefonů uskutečnilo pouze pomocí 100 z 296 nasmlouvaných partnerů. To je lehce nad třetinu a pokud by se objednávky od dodavatelů kopírovaly, SGS3 by se dostal na pěkných skoro 27 milionů prodaných přístrojů. Pokud. Každopádně se bude jednat o neméně úspěšného následníka SGS2.

Zdroj: tomshardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama