Italské bitevní lodě proplouvají světem World of Warships: Legends
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Italské bitevní lodě proplouvají světem World of Warships: Legends

Italské bitevní lodě proplouvají světem World of Warships: Legends

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 2. 2022 09:07

Společnost Wargaming přidává v první aktualizaci roku 2022 do free-to-play hry World of Warships Legends řadu italských bitevních lodí III. až VII. úrovně. Vedle toho se na základě velké poptávky hráčů vrací spolupráce s čínskou legendární hrou Azur Lane, dále pak nová pětitýdenní kampaň odměňující fanoušky kultovní lodí Brandenburg a poprvé se ve hře World of Warships objevují i divize crossplay pro Xbox a PlayStation, které doplňuje režim sólo hráče proti hráči v rámci hodnocených bitev.

Reklama

Na začátku aktualizace se představuje nová řada italských bitevních lodí, která zahrnuje pět lodí od úrovně III Dante Alighiere po úroveň VII Vittorio Veneto. Lodě Tier III-VI jsou k dispozici v předběžném přístupu prostřednictvím dvou druhů vyhrazených beden a Tier VII Vittorio Veneto bude k dispozici na začátku příští aktualizace. Kromě toho zde zůstávají dvě silné lodě, které se připojí k Regia Marina, vzácné bitevní lodi Roma a zbrusu novému křižníku Gorizia.

Azur Lane se vrací ve třetí vlně

Spolupráce s čínskou střílečkou Azur Lane se vrací ve třetí vlně spolupráce v Legends a přináší do hry nové velitele. Šestice důstojníků vychází z postav ve hře  Azur Lane. Patří mezi ně Littorio ze Sardinského císařství, Aurora za Severní parlament, důstojník za Orlí unii a tři důstojníci za Sakurské císařství. 

Toto „personální“ posílení představuje pro WoWSL důležitý milník, neboť počet velitelů nyní překročil 100. 

Spolu s těmito důstojníky přicházejí i odpovídající lodě: křižník amerického námořnictva Montpelier, japonský torpédoborec Jukikaze a sovětský křižník Aurora, které se mohou pochlubit barevnými stálými kamuflážemi a přinášejí do hry další vylepšení.

Divize pro více platforem jsou nyní k dispozici

Zavádí se multiplatformní hra v divizích, což je důležitá funkce umožňující až třem hráčům na konzolích PlayStation a Xbox vstoupit společně do bitvy. Tato funkce zahrnuje také přidávání přátel napříč platformami.

Kampaň Pride of Prussia a další novinky!

A nakonec tu máme Pride of Prussia, novou pětitýdenní kampaň! Hráči budou mít možnost získat Brandenburg, mamutí obrněnou německou bitevní loď, která se blíží vrstevníkům třídy Bismarck.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama