jak-velky-displej-bude-mit-novy-iphone-anketa
Apple Novinka Jak velký displej bude mít nový iPhone? [anketa]

Jak velký displej bude mít nový iPhone? [anketa]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 7. 2012 17:00 12

Když už se na nás valí jedna spekulace za druhou, co takhle přilít do ohně trošku kerosinu? Apple připravuje nový iPhone, o tom snad nepochybuje ani člověk, co žil dosud pod balvanem. Otázka, která ale mnohé z vás asi trápí, zní, pro jak velký displej se v Cupertinu nakonec rozhodnou?

Reklama

Když Apple v roce 2007 vydal první iPhone, který způsobil v mobilním byznysu revoluci, zdál se jeho 3,5palcový displej dostatečně velký. Jenže co se zdálo vyhovující dříve, dnes už neplatí.

Na trhu se momentálně nachází nepřeberné množství chytrých telefonů různých značek s rozličně velkými displeji. Ba co víc, některé z nich se dokonce pyšní obrazovkami s úhlopříčkou větší než je pět palců.

Nepřehlédněte: Apple představí iPhone 5 a iPad Mini údajně již 12. září. Nový iPhone se začne prodávat o devět dnů později

I přesto, že se na webu čile spekuluje o tom, že nový iPhone větší displej opravdu nabídne, neznamená to, že se tomu tak skutečně stane. Avšak indicií je tolik, že se k této hypotéze přiklání i naše redakce.

A tak si myslíme, že dnes je ten správný okamžik vás požádat, abyste hlasovali na našem mateřském webu Světaplikací.cz v naší nové anketě – „Jak velký displej bude mít nový iPhone?“, kterou naleznete v pravém sloupci na titulní straně.

Jak velký displej bude mít nový iPhone? [anketa]
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama