kde-se-predstavi-apple
Apple Novinka Kde se představí Apple?

Kde se představí Apple?

Martin Stančík

Martin Stančík

31. 7. 2009 00:00

 tím, jak MacWorld pro Apple již skončil, se množí spekulace, na jaké výstavě bude společnost představovat nové produkty.  

Reklama


Žádná jiná společnost nejspíš v posledních několika letech nevyvolává tolik rozruchu, když přijde na její nové produkty. Každá konference Apple je velmi očekávána neboť uživatelé jsou lační po nových iPodech, iPhonech a Macích. Po té, co Jablko oznámilo, že jeho přítomnost na letošním MacWorldu byla jeho poslední se čím dál více spekuluje, kde tedy korporace bude představovat své nové produkty?

Zdá se, že nejpravděpodobnější odpověď bude Consumer Electronics Show, které se účastní všichni konkurenti Apple v čele se Sony, Nintendem či Samsungem. Gary Shapiro, který CES pořádá pro DailyTech řekl, že Stevu Jobsovi z Apple nabídli, aby na CES 2010 pronesl úvodní řeč. Nikdo z Apple na toto pozvání však prý zatím nereagoval. O účasti Apple na CES se v minulých dnech zmínil i známý reportér Ben Charry. Jak to dopadne, si budeme muset ještě nějaký čas počkat, neboť Apple napíná své zákazníky s potěšením.
 

Zdroj: DailyTech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama