Kerbal Space Program na Epicu zdarma – dobývání vesmíru pro trpělivé puntičkáře
i Zdroj: Squad
Novinka Kerbal Space Program na Epicu zdarma – dobývání vesmíru pro trpělivé puntičkáře

Kerbal Space Program na Epicu zdarma – dobývání vesmíru pro trpělivé puntičkáře

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

6. 1. 2023 16:25

Padají na vás chmury, protože NASA je ve zkoumání vesmíru pomalá? Tak si to vyzkoušejte na vlastní skafandr a uvidíte, jak to půjde.

Reklama

Dobývání vesmíru a odhalování jeho tajemství by mělo patřit k hlavním náplním lidské společnosti. Bohužel lidstvo raději válčí mezi sebou a likviduje Zemi, protože směr často udávají krátkozrací hlupáci. Dovedete si představit, jak by vypadal program NASA, kdyby měl stejný rozpočet jako armáda? Kdyby všichni přiložili jako mravenci pilně ruku k dílu, aby se široký vesmír stal dostupným pro všechny? Ano, je to utopie, já vím, ale představa (nebo spíš sen) je to pěkná. Aspoň že se povedlo vypustit JWST. 

Inu, kromě zevrubného zanadávání a stěžování s tím nelze nic moc dělat, můžeme si však aspoň vyzkoušet dobytí vesmíru sami. Kerbal Space Program je mix několika žánrů, musíte postavit raketu, znát fyziku, být schopný pilot, správně se starat o výzkum a další hromadu věcí. KSP je enormně komplexní titul a bez trpělivé přípravy a učení se nedostanete ani přes startovní odpočet, protože vám raketa bouchne pod rukama (myší). Z toho důvodu je vhodná hlavně pro opravdu zapálené a trpělivé vesmírné objevitele, neboť na každém detailu záleží. Ideální na dlouhý večer za polární noci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama