kingston-uvadi-na-trh-solid-state-disk-a2000
Novinka Kingston uvádí na trh solid-state disk A2000

Kingston uvádí na trh solid-state disk A2000

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 8. 2019 10:00 2

Společnost Kingston zahajuje dodávky NVMe PCIe solid-state disku A2000, který využívá technologii 3D NAND a je určen běžným uživatelům. Může se pochlubit velmi slušným výkonem i nízkou spotřebou, což z něj dělá ideální volbu zejména pro upgrade notebooku nebo ultrabooku.

Reklama

A2000 se zákazníky snaží nalákat na rychlosti čtení a zápisu až 2 200 MB/s, respektive 2 000 MB/s, což představuje trojnásobek výkonu SATA SSD disků. Je tak ideální pro běžné uživatele a počítačové nadšence, kteří ocení rychlou odezvu i načítání dat. Navíc má interní šifrovací funkci, která podporuje komplexní ochranu dat pomocí 256bitového hardwarového AES šifrování a umožňuje použití bezpečnostních řešení na základě TCG Opal 2.0 od nezávislých dodavatelů softwaru, jako jsou Symantec, McAfee, WinMagic a další. Podporuje také Microsoft eDrive, specifikaci zabezpečení úložiště dat pro použití s nástrojem BitLocker.

Kingston uvádí na trh solid-state disk A2000
i Zdroj: PCTuning.cz

Díky jednostranné tenké konstrukci pro rozhraní M.2 se A2000 uplatní nejlépe v ultrabooku nebo jiném malém systému. Je to skvělé řešení pro všechny, kdo potřebují navýšit výkon svého počítače,“ řekl Tony Hollingsbee, obchodní manažer Kingston Technology Europe Co LLP.

SSD A2000 je k dostání v kapacitách 250 GB, 500 GB a 1 TB. Výrobce Kingston na disk poskytuje pětiletou záruku a bezplatnou technickou podporu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama