Kolekce Fallout Classic zdarma na Epicu – vydejte se do té pravé pustiny!
i Zdroj: Black Isle Studios
Novinka Kolekce Fallout Classic zdarma na Epicu – vydejte se do té pravé pustiny!

Kolekce Fallout Classic zdarma na Epicu – vydejte se do té pravé pustiny!

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

18

Dobře, tohle je spíš zase pro nás staré dědky. Ale i mlíčňáci by měli zpozornět, protože Fallout je důležitý kámen herní historie. Tak neodmlouvejte a berte!

Reklama

Fallout znáte všichni, když už ne původní staré hry, tak aspoň poslední čtvrtý díl vás líznul a nebo díky novému seriálu víte o co jde. Seriál poměrně kvalitně zhmotnil průřez celou sérií a z každého dílu si něco vypůjčil. Není divu, že se hráči začali houfně vracet k herní sérii a hlavně Fallout 4 zase ožil přívalem pařanů. A já sám jsem nějaký ten měsíc zpátky rozpařil Fallout 2, protože ten je mnohými považován za absolutní vrchol. Je ohromně rozsáhlý, plný akce, černého humoru, nacpaný úkoly, máte relativní svobodu v tom, jak se s nimi vypořádáte a hlavně, je tu nepřekonatelný vývoj postavy. Ale zpět k tomu, co nabízí Epic, tedy kolekci Fallout Classic.

Takže tu máme samozřejmě Fallout 1, 2 a navíc Fallout Tactics. Poslední jmenovaný se odchýlil od RPG a je to čistě taktická akce. Což mi nikdy nesedlo, ačkoli v boji v obou prvních dílech jsem si liboval. Je dost možné, že tyhle staré klenoty už máte věky dohrané a vzpomínky zamlžené, nicméně v knihovně se budou určitě vyjímat. Stejně jako modrá kombinéza v pustině. A kdybyste se rozhodli si je projít znovu, máte o stovky hodin zábavy postaráno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama