kolik-jste-ochotni-investovat-do-herni-mysky-anketa
Novinka Kolik jste ochotni investovat do herní myšky? [anketa]

Kolik jste ochotni investovat do herní myšky? [anketa]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 9. 2011 18:15 19

Říká se, že myš je prodloužená ruka progamera. Ty levnější vás přijdou na pár stovek, naopak za nejlepší zaplatíte i několik tisíc korun.

Reklama

Nedílnou součástí každého herního počítače je bezesporu kvalitní myš. Ale pozor, hráčská myš není jen tak obyčejná myš. Není určena k monotónnímu oklikávání ikonek na ploše operačního systému, nefunguje způsobem „plug & play a nikdy žádné ovladače“. Mnohdy vás přijde i na pěkné peníze, tedy za předpokladu, že musíte mít to nejlepší.

Na trhu je k dostání pestrá paleta modelů, které se od sebe liší zpracováním, tvarem, hmotností či typem použitého snímače. Ty levnější vás přijdou na pár stovek, naopak za kvalitnější zaplatíte i několik tisíc korun, jmenujme např. Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse. A i když se nedá říct, že je cena vždy jasným ukazatelem kvality, vyplatí se vám si připlatit

V dnešní anketě nás zajímá, kolik jste do nákupu myši ochotni investovat? Zda si vystačíte s levnějším hlodavcem, nebo si naopak rádi připlatíte. Hlasujte v pravém sloupci na titulní straně magazínu nebo se podívejte rovnou na výsledky.

Kolik jste ochotni investovat do herní myšky? [anketa]
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama