konec-spekulaci-ipad-2-bude-v-cr-dostupny-od-zitra
Apple Novinka Konec spekulací: iPad 2 bude v ČR dostupný od zítra

Konec spekulací: iPad 2 bude v ČR dostupný od zítra

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 3. 2011 12:00 1

O víkendu se na webu Apple objevilo chybné datum, které jablíčkáře pořádně vyděsilo. Jak se ale nakonec ukázalo, jednalo se o nedbalost. iPad 2 dorazí podle plánu 25. března.

Reklama

Apple v úterý oficiálně potvrdil, že iPad 2 bude v České republice dostupný od pátku 25. března. Asi vám neuniklo, že o víkendu se na oficiálních stránkách jablečné společnosti objevila informace, že tablet dorazí o měsíc později, tedy 25. dubna.

Jak se ale ukázalo, jednalo se o chybu či spíše nedbalost. Po několika urgencích ze strany Vládi Janečka bylo vše nakonec dáno do pořádku.

O iPadu 2 toho bylo na našem magazínu napsáno mnohé. Takže opravdu jen ve zkratce. Tablet je vybaven dvoujádrovým procesorem A5 a dostal také dvě kamery, z nichž zadní dokáže natáčet video v režimu 720p (výstup ale kvalitní rozhodně není).

iPad 2 je tenčí, lehčí a také měl by se vám lépe držet v rukou. Baterie stejně jako v případě první generace vydrží zařízení pohánět 10 hodin.

Často zmiňovanou novinkou je také kryt smart cover, který nejen že přístroj chrání před poškozením, ale zároveň displej čistí a slouží jako vypínač. iPad 2 bude k dispozici v kapacitách 16 GB, 32 GB a 64 GB a provedení WiFi nebo WiFi a 3G.

Konec spekulací: iPad 2 bude v ČR dostupný od zítra
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Apple

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama