konzole-nvidia-shield-v-predprodeji-od-20-kvetna-bude-stat-349-dolaru
Novinka Konzole nVidia Shield v předprodeji od 20. května. Bude stát 349 dolarů

Konzole nVidia Shield v předprodeji od 20. května. Bude stát 349 dolarů

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

16. 5. 2013 16:00 9

Konzole bude vůbec prvním vydaným zařízením s procesorem Tegra 4. Výkon ale bude něco stát a konzole od nVidie bude téměř dvakrát dražší, než například PS Vita.

Reklama

S novým procesorem Tegra 4 pro mobilní zařízení přišla nečekaně nVidia i s vlastní herní konzolí, označovanou jako Shield. Tato konzole má mimo zmíněného procesoru 5palcový dotykový displej s rozlišením 1280 × 720 pixelů, který je připevněn ke konzolovému ovladači s fyzickými tlačítky a páčkami. Uvnitř ovladače jsou kvalitní stereoreproduktory, baterie a WiFi. Zezadu nabízí konektory pro připojení televize, sluchátek nebo napájení. Na konzoli běží operační systém Android 4.1.

Konzole nVidia Shield v předprodeji od 20. května. Bude stát 349 dolarů
i Zdroj: PCTuning.cz

Konzole Shield nedávno dostala finální vzhled a začátek předprodeje je naplánován na 20. května s tím, že první majitelé obdrží konzoli v červnu. Cena konzole bude 349 dolarů (8 500 Kč). V nabídce budou i různé doplňky, například pouzdro s poutkem na ruku a vnitřní kapsou na USB kabel nebo výměnné víko. Pouzdro bude stát 40 dolarů (1 000 Kč). Zmíněné výměnné víko stojí 20 dolarů (500 Kč) a existuje buď v provedení z uhlíkových vláken, nebo v lesklé černé.

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama