korunovace-krale-do-prodeje-vkrocil-telefon-samsung-galaxy-s-ii
Novinka Korunovace krále: do prodeje vkročil telefon Samsung Galaxy S II

Korunovace krále: do prodeje vkročil telefon Samsung Galaxy S II

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 4. 2011 09:30 21

Smartophone má mamutí 4,3“ SuperAMOLED+ displej, který vás znovu ohromí, 8Mpx fotoaparát a dvoujádrový procesor.

Reklama

Na špici pelotonu smartphonů s mobilním operačním systémem Google Android je velká tlačenice. Po vlajkové lodi Nexus S se na trhu nedávno objevil také první dvoujádrový telefon s dílen LG s názvem LG Optimux 2X.

A dnes startuje prodej nástupce oblíbeného modelu Galaxy S, tedy Galaxy S II. Prodávat se nejdříve začne v Jižní Koreji, následně se dostane i na ostatní regiony.

Na serveru Phonedroid se už objevily první výsledky z oblíbeného benchmarku Quadrant. Redakci informace zaslal jeden z prvních majitelů tohoto přístroje. Podařilo se dosáhnout hodnoty kolem 3500 bodů. To není vůbec zlé. Ale stejně jako v oblasti grafik, výsledky syntetických testů nepřeceňujme.

Možná jste zaznamenali v našich minulých zprávách, že Samsung na poslední chvíli navýšil nominální frekvenci procesoru o 200 MHz. Ve finále tak tiká dvoujádrové SoC Exynos 4210 na 1200 MHz.

Galaxy S II není žádný drobeček, má obří 4,3“ displej s WVGA rozlišením 480 × 800 px na bázi technologie SuperAMOLED +. Samsung u něj nahradil pentile matici novou Real Stripe maticí, u které nebudete tolik vnímat přechody mezi jednotlivými pixely. Operační paměť RAM je gigabytová, fotoaparát v zadní části má rozlišení 8 megapixelů a schopnost natáčet Full HD video.

Korunovace krále: do prodeje vkročil telefon Samsung Galaxy S II
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama