Lamptron nabízí chladič procesoru s 6" FHD displejem
i Zdroj: caseking
Novinka Lamptron nabízí chladič procesoru s 6" FHD displejem

Lamptron nabízí chladič procesoru s 6" FHD displejem

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

1. 2. 2024 13:50 10

Lamptron ukazuje, že i vzduchový chladič se dá vylepšit. Můžete tak mrknutím oka kontrolovat stav systému při nějaké tuhé pařbě. Pokud tedy máte vnitřek skříně oku dostupný.

Reklama

Máte PC na stole, u skříně prosklenou bočnici a rádi koukáte na podsvícený vnitřek? Kocháte se úhledně srovnanými kabely, barevnou ladností a tím luxusním a drahým hardwarem? Pak by vás mohl zajímat nový chladič firmy Lamptron ST060. Tenhle dvouvěžový budulínek s dvěma 120mm větráky má totiž na vrchu šestipalcový displej s rozlišením 1920 × 1080 a může buď monitorovat stav systému nebo posloužit jako sekundární zobrazovadlo. Podporuje všechny patice od Intelu, ale od AMD pouze AM4 a má uchladit procesory až do 260W.

Největším lákadlem je samozřejmě onen displej a důležité je, že chladič má plnou kompatibilitu s programem AIDA64, cože je monitorovací software a navíc k němu dostanete při koupi licenci. Pochopitelně pro funkčnost je třeba chladič propojit pomocí přiložených kabelů (USB, HDMI) s PC. K tomu je ještě přibalena flashka s programy a instrukcemi. Vybírat můžete i z několika variant, buď typicky černý chladič bez RGB větráků, bílý chladič s černými RGB větráky a nakonec bílý chladič i s bílými RGB ventilátory. Ovšem cena je poněkud vyšší, německý obchod caseking.de nabízí ST060 za macatých 299,90 €.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama