leap-motion-a-windows-8-podivejte-se-jak-lze-bezdotykove-ovladat-system
Novinka Leap Motion a Windows 8: Podívejte se, jak lze bezdotykově ovládat systém

Leap Motion a Windows 8: Podívejte se, jak lze bezdotykově ovládat systém

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

22. 5. 2013 16:00 8

Ukázková videa ve speciálních programech pro Leap Motion jsme již viděli. Nyní si představíme bezdotykové ovládání operačního systému Windows 8.

Reklama

Bezdotykový ovladač Leap Motion pravděpodobně není třeba předstatvovat, jelikož jsme o něm již několikrát psali. Tímto bezdotykovým ovladačem půjde ovládat vše, co je dnes přizpůsobeno pro dotykové ovládání. Převedení z dotykového na bezdotykové ovládání Leap Motion není nějak moc náročné.

HP je partnerem Leap Motion. Chce bezdotykové ovládání do svých notebooků


Malý pohybový ovladač Leap Motion Controller již v květnu

Společnost Leap Motion nyní zveřejnila ukázkové video, kde demonstruje ovládání operačního systému Windows 8. Můžete na něm vidět prohlížení webových stránek, přibližování a celkové ovládání systému. Zkrátka nepřijdou ani uživatelé Mac OS X, který bude také podporovat bezdotykové ovládání. Z této platformy se ukázkové video teprve připravuje.

Leap Motion stojí 80 dolarů (1 950 Kč s DPH) a expedovat se začne 22. června. Asi stojí za připomenutí, že například HP jej bude integrovat do svých notebooků. Dalším, kdo by chtěl v jakékoliv variantě použít u svých notebooků je Asus. Leap Motion se může také integrovat například do klávesnic, takže se zcela jistě objeví mnoho produktů, jelikož je komunita ohledně Leap Motion opravdu veliká.

Zdroj: Hexus.net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama